Ribbetallerken:
Sprøstekt svineribbe med klassisk tilbehør: medisterkake, kokte poteter, surkål, brun saus og tyttebærsyltetøy (G, M, E)
PRIS: kr. 325,-
Pinnekjøtttallerken:
Mørt, tradisjonelt dampet pinnekjøtt av lam, servert med fløyelsmyk kålrotstappe, kokte poteter og julesaus (G, M)
PRIS: kr. 395,-
Laksetallerken:
Laksetallerken: Ovnsbakt laks med hvitvinsaus, kokte poteter og smørdampede grønnsaker (G, M, F)
PRIS: kr. 325,-
Luksus julebord:
Juleribbe i barbeque marinade (G,SU)
Pinnekjøtt
Fløtegratinerte poteter (M)
Julesaus (G, M)
Rotmos (M)
Medisterkaker (G, M, E)
Surkål m/honning
Julekrydret rødkål
Tyttebær syltetøy (SU)
PRIS: kr. 545,-
Julemeny koldtbord:
Eggerøre (M, E)
Gravet laks (F)
Ribberull
Hjemmelaget leverpostei (G, M)
Spekepølse
Waldorfsalat (E, NØ, SU)
Fargerike parmesan kurver m/potetsalat (M, E)
Skagenrøre med dill (M, E, SK, SU)
Brød / Focaccia (G)
Basilikum smør (M)
PRIS: kr.325,-
Dessert:
Riskrem m/rød saus (M)
eller
karamellpudding m/karamell saus (M, E)
PRIS: kr.65,-