Kyllinglår på spyd grillet m/ananas og sjampinjong, soppsaus (M, SU)
Svinemedaljong m/blåmyggost og peppersaus (G, M)
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk (M)
Grillede grønnsaker (squash, mais, paprika, løk, sjampinjong) m/hvitløkssmør (M)
Bakte kanape med avokado krem m/reker/røkt ørret (G, M, E, SK/F)
Terte av salte pannekaker fylt m/røkt ørret, marinert løk, sylteagurk, oliven, urter og ostesaus (G, M, F, SU)
Aubergine a la Georgia (stekte aubergine med grønnsaker i tomatsaus m/ferske urter og ristede valnøtter) (SO, NØ, SU)
Bakt paprika (marinert i hvitløkssaus) m/fetaost og adjika (litt sterk krydret tomatsaus) (M, SU)
Potetsalat servert i stekte fargerike små parmesan kurver (M, E)
Frisk grønn salat m/mozzarella (M)
Brød m/basilikum smør (G, M)